Displaying posts by archives 'May, 2015'

Vilka cardiomaskiner ger dig bäst resultat? 17 May / 2015

Vilka cardiomaskiner ger dig bäst resultat?

Pubslished In Styrketräning Read 1450 Times 0 Kommentar
Om du tycker om att träna kondition väljer du förmodligen att aktivera dig utomhus så ofta du kan. Ibland finns dock inte möjligheten till utomhusträning. Det är till exempel inte så roligt att ta en joggingrunda i snö, regn eller blåst. Dessutom kan det vara så att du vill kombinera konditionsträningen med styrketräning. Du kan då med fördel bege dig till gymmet, där du kan hitta en mängd olika maskiner för konditionsträning.
Read more...
Varför ska man träna kondition? 17 May / 2015

Varför ska man träna kondition?

Pubslished In Styrketräning Read 1067 Times 1 Kommentar
Om du vill börja med någon idrott som främst bygger på kondition har du säkert flera mål med din träning. Du vill förmodligen förbättra eller åtminstone upprätthålla ett gott hälsotillstånd genom att ge såväl muskler som hjärta och lungor ordentlig träning. Du har säkert också målet att hålla en vikt du trivs med.
Read more...
Hur bör du tänka kring styrketräning och repetitioner 17 May / 2015

Hur bör du tänka kring styrketräning och repetitioner

Pubslished In Styrketräning Read 1031 Times 0 Kommentar
Om du är nybörjare är det allra viktigast att du först lär dig göra övningarna korrekt innan du lägger på stora vikter. För att öka muskelvolymen krävs det att du anstränger muskeln maximalt i varje repetition, du ska med andra ord inte ta den ”enkla” vägen genom en övning bara för att kunna lyfta vikten.
Read more...