IF8123 Bicep / Tricep

19 990,00 kr
Märke Impulse

Översikt

IF8123 Bicep / Tricep kommer ge dina biceps och triceps en muskelstimulans som väldigt få andra maskiner kan! Du kan genom viktmagasiner & den ställningsbara maskinen köra i princip alla övningar du kan tänka dig.

Tillgängligt: I lager

Detaljer

IF8123 Bicep / Tricep har blivit omåttligt populär för att träna biceps och tricepsövningar runt om i världen! Det är en maskin som ger sin användare stora möjligheter till variation för att träna många olika biceps och tricepsövningar. Med sitt viktmagasin och ställningsbara utformande så kommer du i kombination med olika grepp och handtag få möjlighet att köra pass du aldrig tidigare drömt om.

IF-serien är tänkt att användas både på gym & hemma och hela IF-serien består utav ett stort antal maskiner för att ge dess användare en så komplett träning som möjligt. Maskinens enkla utformning gör det väldigt enkelt för användaren att genomföra sina träningspass på ett enkelt, effektivt, komfortabelt sätt. IF-serien har lagt stort fokus på att vara stilren & användarvänlig för att just passa bra i både komersiellt & privat användande.

Fakta om IF8123 Bicep / Tricep

  • 91kgs vikt
  • Hög kvalitet
  • 1 års garanti
  • OBS! Behövs grepp, selar och handtag för att använda maskinen
  • Enkel att montera med sitt separata viktmagasin

Produktetiketter

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.


Skriv din egen recension

Du recenserar: IF8123 Bicep / Tricep

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Price
Value
Quality