IF8124 Ab / Back

18 990,00 kr
Märke Impulse

Översikt

IF8124 Ab / Back gör att du med varierande belastning kan köra igenom hela core-partiet utan några problem! Med sin enkla och anpassningsbara design så kan du både köra mage och ryggövningar med en oerhörd precision.

Tillgängligt: I lager

Detaljer

IF8124 Ab / Back är maskinen du behöver för att få en snygg tvättbräda & ryggtavla! Här snackar vi riktigt core-träning och strandform. 

Med sin unika design så kan användaren ställa in vilken del av core-partiet som ska fokuseras och ger sedan genom sin användarvänliga design en mycket fokuserad rörelse. Denna core-träning gör att övningar som annars kan slita på kroppen blir mycket smidigare att genomföra med en högre precision.

IF-serien är tänkt att användas både på gym & hemma och hela IF-serien består utav ett stort antal maskiner för att ge dess användare en så komplett träning som möjligt. Maskinens enkla utformning gör det väldigt enkelt för användaren att genomföra sina träningspass på ett enkelt, effektivt, komfortabelt sätt. IF-serien har lagt stort fokus på att vara stilren & användarvänlig för att just passa bra i både komersiellt & privat användande.

Fakta om IF8120 Chin/Dip:

  • 91kgs vikt
  • Hög kvalitet
  • 1 års garanti
  • Enkel att montera med sitt separata viktmagasin

Produktetiketter

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.


Skriv din egen recension

Du recenserar: IF8124 Ab / Back

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Price
Value