Om GymX 

GymX.se är en central aktör inom träning och friskvård på nätet för tränings- och hälsomedvetna individer mellan 18 och 75 år. GymX inspirerar med nyheter varje dag från några av våra hundratals olika produkter. Här hittar du träningsredskap, motionsutrustning, kampsportsutrustning, yogautrustning, tillbehör, kläder, accessoarer och mycket mer. Vi får varje månad in hundratals produkter från internationellt välkända leverantör och branschledare.

Vår kärnkompetens

GymX har ett brett utbud av de allra senaste trenderna inom friskvård och träningsutrustning, våra kunder är privatpersoner och företag som tar träning & hälsa på största allvar.

Vår vision

GymX skall bli nummer ett i Norden inom friskvård & träningsutrustning online för hälso - och träningsmedvetna tjejer och killar genom att förse dem med ett brett utbud av de senaste trenderna inom träning & hälsa.

Våra kännetecken

Hög kvalitet

GymX erbjuder de allra senaste och hetaste trenderna genom ett brett utbud av varumärken. Hos oss hittar målgruppen alltid alla sina favoriter och must-haves.

Hardcore träning

GymX riktar sig till en målgrupp som älskar träning,att ha kul & är äventyrslysten med full av energi. Deras livsstil känns igen av en nyfikenhet och stor aptit på livet.

Våra marknader

GymX är idag verksamma på följande geografiska marknader:

  • Sverige (sedan starten 2015)
  • Norge (uppstartsfas)
  • Finland (uppstartsfas)
  • Danmark (uppstartsfas)

För presskontakt med GymX, mejla info@gymx.se.

GymX går under det juridiska namnet Web 4.0 (Org: 516405-3893). Sedan starten 2015 har GymX utökat och breddat sin produktportfölj till att idag vara en central aktör på e-handel inom all typ av friskvård, träning och tillbehör.

För mer information om Web 4.0 presskontakt, och karriärmöjligheter inom GymX, kolla in www.gymx.se.